Wij werken graag zo duidelijk en transparant mogelijk. Binnen de bedrijfscultuur van Schoorsteen Onderhoud Delft is het 'afspraak is afspraak'. Ervaring leert dat dit tegenwoordig helaas niet meer zo vanzelfsprekend is.
Indien u een afspraak wilt maken met onze schoorsteenveger , dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast kunt u uiteraard bellen met 06-51 84 37 30 om direct een afspraak in te plannen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Na de onderhoud- /veegwerkzaamheden krijgt u van ons een factuur welke tevens als veegbewijs dient. Bewaar deze en kunt u aan de verzekering laten zien als bewijs dat het rookkanaal geveegd is. Mocht er iets gebeuren en de bewijzen zijn zoek. Stuur ons dan een email en wij sturen de ontbrekende stukken (digitaal) naar u op.

Copyright © 2014 Schoorsteen Onderhoud Delft | KvK 58565884 | BTW NL034217113B01 | +31 (0)6 51843730 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.