Schoorsteen Onderhoud Delft is een jong bedrijf gevestigd in Delft. Binnen dit jonge bedrijf staan service en kwaliteit voorop en nemen wij de tijd voor u als klant. Doordat wij de dagen niet compleet vol plannen, is er ruimte voor advies en kunnen wij uw schoorsteen grondig vegen. 

Bob Holthuizen is een gediplomeerd schoorsteenveger. U kunt er vanuit gaan dat de werkzaamheden aan uw schoorsteen deskundig en vakbekwaam worden uitgevoerd.
Schoorsteen Onderhoud Delft gelooft erin, dat als wij de klant goed behandelen en onze afspraken nakomen, wij een duurzame klantrelatie kunnen opbouwen.

Gediplomeerde schoorsteenvegers kunnen zich legitimeren

Veel malafide schoorsteenvegers melden onterecht op hun folder of bedrijfsauto dat zij "gediplomeerd" zijn. Wilt u zich ervan verzekeren dat een schoorsteenveger echt gediplomeerd is vraag dan naar hun pasje waarop het certificaatnummer is vermeld, de echtheid van dit pasje kunt u controleren op de website www.diplomaregister.eu.

Copyright © 2014 Schoorsteen Onderhoud Delft | KvK 58565884 | BTW NL034217113B01 | +31 (0)6 51843730 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.